Tävla | iPhone skal

Tävlingsregler; 
 
★ Följ mig på BLOGLOVIN' !!
 
★ Kommentera detta inlägget med; Jag är med, vilket av skalen du skulle vilja vinna, och vilket nummer du blev på bloglovin'.
 
★ Glöm inte att lämna; Namn, Bloggadress och MAIL ! Om jag drar en vinnare som inte lämnat namn och mail så kommer en ny vinnare dras. Så dubbel checka att alla tre är ifyllda. (Men bloggadressen är inget måste)
 
★ För större chans att vinna; Låna bilden ovan. Skriv ett inlägg på din blogg där du berättar att du är med och tävlar hos mig (Du behöver inte fråga om lov innan du lånar bilden) Kom ihåg att länka DETTA inlägg i din blogg! (Ett måste)
 
 ★ KOMMENTERA INTE DETTA INLÄGG OM DU INTE ÄR MED OCH TÄVLAR. TACK!
 
 ★  Det dras två vinnare, en per skal.
 
★ Tävlingen avslutas; Fredagen den 30de Augusti - 20:00
 
Jag ber om ursäkt, denna tävlingen skulle avslutas den 9de augusti, men jag har totalt glömt av den pga. personliga skäl. Så jag tänkte att jag drar igång tävlingen igen. Ni som deltog förra gången har en given plats så ni behöver inte kommentera igen om ni inte vill så klart! 
3
Boel

Måste jag skriva att jag är med, även fast att jag redan har skrivit det? :)

Lina

Jag är med! Vet ej vilket nummer jag har men jag vill ha skalet till höger! Är det en annan som vinner det så går det lika bra med det andra! Mail: Lina_katt99@hotmail.com
mitt namn e Lina Andersson

emilia

Jätte fin blogg <3