Dark hours'

Har bestämt mig för att gå och lägga mig nu. Har somnat efter 03:00 de senaste nätterna så ska bli skönt att gå och lägga sig lite tidigare idag. Känner inte riktigt för att sova bort hela dagen imorgon heller så hoppas på att vakna lite tidigare imorgon så man hinner göra något under dagen innan mörkret faller. Ska förhoppningsvis till Frölunda med mami imorgon och shoppa lite, och ska även hinna övningsköra. Så hoppas på att vakna utvilad imorgon.
Men nu ska jag borsta tänderna och krypa ned under täcket. 
 
Tack Harry för självförtroende boosten. Den var väl behövlig idag.
 
{G'night peeps}
14

It's not a bad life, just a bad day

Allt är verklgien pest och pina idag. Idag är psyket inte alls som det ska. Allt är fel, jag är så missnöjd med mig själv att jag vill gräva ned mig föralltid. Kan inte ens minnas när jag var såhär missnöjd med mig själv som jag är idag. Och det kommer tårar hela tiden, helt utan anledning. Helst skulle jag vilja dra för gardinerna för fönstret, lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet, grina och ligga där tills nästa vecka. 
Så nu ska jag göra tea och ta ett bubbelbad. End.
 
14

Better than I know myself | Adam Lambert

 
Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är kär i Adam! Han är så sinnessjukt bra. Kolla in denna videon. Den vackraste videon jag sett i hela mitt liv. Han är verkligen perfekt. Så himla fin. Lovar er, jag tänker inte dö innan jag sett honom live. 
 
 
2